Buna Gerek Var Mı

 

[ BUNA GEREK VAR MI ]*

Selim'le çarşıya gidiyorduk. Belediye mezarlık duvarlarına bakım yapmış. Duvarlar bir metre yükselmiş, üzerine de tel örgü çekilmiş. Buna gerek var mı yok mu derken Selim bombayı patlattı. Sanki, dedi, içeri girmek için ölüyoruz!


*[ izzet koçak ]
#mikroöykü-868

2 yorum:

  1. Merhabalar İzzet hocam beni hatırlayabilir misiniz bilmiyorum ama ben Feriha ve Ferhat Koyuncuoğlu orta okulundan onur sarışın renkli gözlü olan G şubesindeydim. Biraz sınıfın yaramazıydım ama çocukluk işte. Bir anda aklıma geldiniz ve merak edip araştırmaya başladım. Bloğunuzun en eski yazılarını biraz okuduğumda birtakım rahatsızlıklar geçirdiğinizi öğrendim. Öncelikle geçmiş olsun bazı şeylerin değerlendirmelerini büyüdükçe daha iyi yapıyor insan. Sizin bende çok emeğiniz var bir zamanlar öğrenciniz olmaktan mutluluk duyuyorum sağlıcakla kalın öğretmenim.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Onur, güzel temennilerin için teşekkür ederim. Hatırladığım tek Onur sen olabilirsin! O rahatsızlıklar uzun zaman önceydi çok şükür. Allah hepimize öncelikle sağlık versin, gerisi olup gidiyor. İyi ki öğretmenin olmuşum, sen de sağlıcakla kal ve kendine iyi bak.

    YanıtlaSil